Isolatieglas Hilversum

Isolatieglas in Hilversum nodig? Lees hieronder wat isolatieglas precies is en waarom u voor dit type glas zou moeten kiezen. Wilt u direct een afspraak maken voor isolatieglas plaatsen? Bel gerust 030 - 200 37 98. Onze glaszetter in Hilversum is altijd op korte termijn beschikbaar.

Wat is isolatieglas?

Wilt u energie besparen? Laat dan isolatieglas plaatsen in uw woning. Isolatieglas bestaat uit twee glasbladen die aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden door een afstandhouder, vaak een metalen kader. De randen van het glaswerk zijn afgesloten door een speciale kit zodat er een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen de glasplaten (de spouw), is gevuld met een edelgas, zoals argon. Gebroeders Jansen B.V. levert verschillende soorten dubbelglas in Hilversum en in de omgeving van Hilversum. Zo kunt u bij ons terecht voor standaard isolatieglas, HR, HR+ en HR++ beglazing. Uw glas vervangen in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschil dubbel glas en isolatieglas

Gewoon dubbel glas is gevuld met droge lucht. Hoewel dubbel glas al meer isoleert dan enkel glas, heeft droge lucht niet per definitie een isolerende werking. Bij isolerend glas zit er edelgas in de spouw. Daarnaast zit er aan de binnenzijde van het glas een speciale coating die de warmte weerkaatst. Op die manier is de isolerende werking optimaal.

Voordelen van isolerend glas

Isolerend glas kan op veel verschillende manieren worden toegepast door onze glaszetters in Hilversum. Isolatieglas en HR++ beglazing worden door de fabrikanten immers nog steeds verbeterd. Daarbij gaat het niet alleen om warmte-isolatie, maar ook om andere eigenschappen. Zo is kan dubbelglas bijvoorbeeld ook zonwerend, zelfreinigend, geluidswerend en brandwerend zijn, en kan dubbelglas worden gecombineerd met veiligheidsglas. Dit laatste is zowel inbraakwerend als veilig als het gaat om het voorkomen van letsel. Al deze eigenschappen zijn een glassoort op zich, maar kunnen heel goed in één product gecombineerd worden.

Isolatieglas is natuurlijk ook energiebesparend. In de winter kan de warmte beter vastgehouden worden, waardoor je minder stookkosten maakt. Dat maakt isolerende beglazing ook meteen een duurzame keuze. Lees meer over de verschillende glassoorten of het speciale triple glas.

Kosten isolatieglas plaatsen

De kosten isolatieglas plaatsen zijn afhankelijk van het aantal vierkante meter en het type isolatieglas. HR++ is duurder dan HR glas. Nadat u uw wensen aan ons doorgeeft kunnen wij een goede indicatie geven van de totale kosten. Vraag gerust om advies.

Isolatieglas Hilversum plaatsen

Wilt u meer weten over isolatieglas in Hilversum? Wij zijn altijd bereikbaar en de vakmannen van onze glasservice in Hilversum zijn altijd op korte termijn beschikbaar voor isolatieglas Hilversum plaatsen. Bel gerust 030 - 200 37 98 of vul ons contactformulier in. Wij informeren u graag!