Glas vervangen Hilversum

Wilt u het glas vervangen om geld te besparen op uw energierekening, heeft u glasschade of bent u bezig met een verbouwing en wilt u nieuwe ramen laten plaatsen of bestaande ramen vervangen? Als glaszetter in Hilversum komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden voor het plaatsen of vervangen van ramen met u te bespreken. Glas is er in allerlei soorten en maten. Wij staan open voor uw creatieve ideeën. Heeft u iets in gedachte, maar weet u niet of het mogelijk is? Wij adviseren u graag! Het vervangen van kleine ramen of het plaatsen van grote ramen voor een ruimtelijk gevoel, alles is bespreekbaar. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u van A tot Z met uw beglazing en zijn 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bereiken via 085 - 106 15 75 of vul het contactformulier in.

Enkel glas vervangen

Enkel glas is niet meer van deze tijd. Daarom wordt er ook altijd geadviseerd om dit te vervangen door dubbel glas te plaatsen. Dit bied meer stevigheid, is een duurzame oplossing en het scheelt u veel stookkosten. Het houdt de warmte beter buiten in de zomer en houdt uw kamer warmer in de winter. Het glas vervangen kan alleen niet zomaar. Er moet gekeken worden naar de conditie van uw kozijnen en ander houtwerk. Dubbel glas is zwaarder, en daar moeten de kozijnen wel op berekend zijn. Mochten uw kozijnen niet geschikt zijn, dan zullen wij u informeren over de opties.

Raam kapot?

Heeft u een scheur of een barst in uw ruit? Het is verstandig om dit op tijd te verhelpen. U kunt een glas reparatie laten uitvoeren door M. Jansen Glas. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en helpen u graag met dit probleem. Onze vakmannen hebben altijd een vakkundige oplossing voor u. Bij inbraakschade komt het vaak voor dat ook het kozijn beschadigd raakt. Onze vakmannen kunnen de kozijnen vervangen in uw huis indien dit noodzakelijk gevonden wordt.