Glasherstel Hilversum

We kunnen glasschade helaas niet altijd voorkomen. Gelukkig is glas snel en makkelijk te vervangen. Heeft u een kapotte ruit? Het is belangrijk uw ruit snel te laten herstellen of vervangen om grotere schade te voorkomen. Voor alle soorten glas kunt u bij ons als glaszetter in Hilversum terecht. Bel gerust 030 - 200 37 98.

Glasherstel Hilversum werkwijze

Afhankelijk van de schade aan het glas, zal het glas vervangen of hersteld moeten worden. Een klein sterretje kan vaak gerepareerd worden, maar grotere schade meestal niet.

Glasherstel bij glaslek

Heeft u bijvoorbeeld een glaslek, dan zal het glas vervangen moeten worden. Een glaslek komt voor bij dubbelglas en kunt u herkennen doordat het glas aan helderheid verliest. Bij een glaslek is er een probleem met de verbinding tussen de glasbladen. Uw glas zal vervangen moeten worden.

Glasherstel Hilversum: wat te doen bij een kapotte ruit?

U kunt proberen uw glas zelf te herstellen of te vervangen, maar in de meeste gevallen is het raadzaam een glasspecialist in te schakelen. In Hilversum en omstreken kunt u bij kapotte beglazing terecht bij Gebroeders Jansen B.V.. Door het gebruik van moderne technieken kunnen wij een sterretje in uw glas vakkundig herstellen. Wij hebben ervaring met alle soorten glas en streven ernaar uw glas snel en zonder overlast te herstellen. Ruitreparatie bestaat in de meeste gevallen uit het vervangen van de beglazing. Als er een scheur in uw glas zit, dan is dit helaas niet meer te herstellen. Heeft u een kapotte ruit? Twijfel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken via 030 - 200 37 98 of via het contactformulier.